Despre forum ...

Discutii administrative

Moderatori: MER_SE280, DanW126, Sovieticool

Scrie răspuns
Avatar utilizator
DanW126
Moderator
Mesaje: 929
Membru din: 21 Sep 2009, 10:09
Masina: W126
Localitate: Arad
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de DanW126 » 30 Apr 2017, 10:34

Deci faza cu re-logarea ma scoate serios din sarite! Acum imi face si doar daca ies de pe pagina, inchid browserul nu numai cum facea inainte cand opream laptopul...
`83 Mercedes W126 280SE Champagne Metallic
`85 Mercedes W126 280SE Black Blue Metallic
`91 Mercedes W126 500SE Midnight Dark Blue

Imagine

Avatar utilizator
Lucian_Kel
Mesaje: 27
Membru din: 10 Ian 2015, 17:20
Masina: w123 280ce
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de Lucian_Kel » 30 Apr 2017, 10:51

Eu nu intampin problema asta. Nici de pe pc nici de pe telefon. Intru de cateva ori pe zi, in special de pe tel si niciodata nu mi s-a intamplat sa ma delogheze. Nu imi explic. Dane, cu toate ca sunt sigur ca ai bifat casuta pentru a pastra id si password si a te loga automat, doar asta imi trece prin cap.

Avatar utilizator
DanW126
Moderator
Mesaje: 929
Membru din: 21 Sep 2009, 10:09
Masina: W126
Localitate: Arad
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de DanW126 » 30 Apr 2017, 11:12

Da, asa este, totul e bifat. Uneori merge de "n"-ori sa ma "bag" pe forum fara probleme dar uneori trebuie sa tastez din nou parola. Acum am observat ca si daca nu opresc laptop-ul, doar ies din browser si intru inapoi dupa X timp trebuie sa bag parola din nou. Repet, uneori intru fara probleme, fara a face alte "manevre" la setari.
`83 Mercedes W126 280SE Champagne Metallic
`85 Mercedes W126 280SE Black Blue Metallic
`91 Mercedes W126 500SE Midnight Dark Blue

Imagine

Levi
Mesaje: 378
Membru din: 06 Iul 2010, 22:33
Masina: 500SE 2.5D
Localitate: Tg-Mureş
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de Levi » 30 Apr 2017, 22:06

Azi am pățit-o și eu de 2 ori: am postat câte un răspuns, și la ”Trimite” m-a scos de pe forum cu ”Problem loading page”, fiind nevoit să apăs pe ”Retry”-ul apărut pe pagină, după care m-a reconectat...
W126 500SE -> 2.5D
W123 230C -> 240D
W168 -> 1.6

Avatar utilizator
Orvo
Site Admin
Mesaje: 708
Membru din: 17 Sep 2009, 20:31
Masina: W126 300SE
Localitate: DE
Contact:
Germany

Re: Despre forum ...

Mesaj de Orvo » 25 Mai 2017, 14:19

Am verificat si refacut setarile pentru sesiune/autentificare. Sper sa fie problema rezolvata ...
In orice caz astept confirmarea voastra daca mai apare problema.

Levi
Mesaje: 378
Membru din: 06 Iul 2010, 22:33
Masina: 500SE 2.5D
Localitate: Tg-Mureş
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de Levi » 06 Iun 2017, 21:47

DanW126 scrie:
21 Apr 2017, 23:14
-e foarte aiurea ca odata dat click pe o poza se iese de pe pagina forumului

-idem, e aiurea ca odata dat click pe un link se trece pe acel link, iesind de pe pagina forumului

Nu se poate face ceva in aceste privinte? Sa se deschida pozele si link-ul in alta pagina?
Aceste probleme încă persistă...
W126 500SE -> 2.5D
W123 230C -> 240D
W168 -> 1.6

Avatar utilizator
DanW126
Moderator
Mesaje: 929
Membru din: 21 Sep 2009, 10:09
Masina: W126
Localitate: Arad
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de DanW126 » 06 Iun 2017, 22:45

Da, asa e... Cealalta "faza", cu delogarea, pare sa se fi rezolvat. Nu m-a mai delogat de foarte multa vreme, cred ca deloc!
`83 Mercedes W126 280SE Champagne Metallic
`85 Mercedes W126 280SE Black Blue Metallic
`91 Mercedes W126 500SE Midnight Dark Blue

Imagine

Avatar utilizator
MER_SE280
Moderator
Mesaje: 2484
Membru din: 10 Mar 2010, 17:09
Masina: MB W126 S-Klasse
Localitate: Zalau
Contact:

Re: Despre forum ...

Mesaj de MER_SE280 » 09 Iun 2017, 18:57

Deci la mine treaba sta in felul urmator...

...in mare parte cand navighez pe forum, sunt logat de pe windows phone, aici merge si nu ma delogheaza deloc!

Cand mai dau si eu de un laptop, asa pe imprumutate, aici deja e alta treaba, dupa ce ma loghez si dupa care las sa mearga forumul in beckround, ma trezesc ca sunt nevoit sa ma loghez din nou!
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

W126 280SE
W126 500SEC

Levi
Mesaje: 378
Membru din: 06 Iul 2010, 22:33
Masina: 500SE 2.5D
Localitate: Tg-Mureş
Romania

Re: Despre forum ...

Mesaj de Levi » 11 Iun 2017, 12:02

MER_SE280 scrie:
09 Iun 2017, 18:57
las sa mearga forumul in background, ma trezesc ca sunt nevoit sa ma loghez din nou!
E normal! 99% din din site-uri te deconectează dacă nu detectează mișcare după o anumită perioadă de timp, care poate fi de la 10-15 minute până la 1 oră sau chiar mai mult. Și forumul cm te deconectează, dar nu mai țin minte după câte minute... olx în schimb nu te deloghează nici a 2-a zi...
W126 500SE -> 2.5D
W123 230C -> 240D
W168 -> 1.6

Avatar utilizator
MER_SE280
Moderator
Mesaje: 2484
Membru din: 10 Mar 2010, 17:09
Masina: MB W126 S-Klasse
Localitate: Zalau
Contact:

Re: Despre forum ...

Mesaj de MER_SE280 » 11 Iun 2017, 14:12

Nu iti pot da dreptate fratele meu alb...acasa foloseam browser-ul "Opera", in care navigam permanent forumurile, si de fiecare data cand intram pe fiecare dintre forumuri W126/CM, intram fara sa ma loghez, ma tinea minte "desteptul". In prezent nu stiu daca mai merge treaba, cum nu sunt acasa de o vreme nu pot sa spun cum e de pe IP-ul de acasa!

Insa, posibil ca problema este din cauza ca a fost mutat forumul pe alt server...zic si eu...
'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

W126 280SE
W126 500SEC

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator